Prijzen

Prijs indicaties

Ferlem is nog in ontwikkeling, we zijn nog niet gestart met het produceren, maar we willen je toch een idee geven wat de prijzen/kosten zullen zijn, daarom hieronder wat voorbeelden. Let wel de prijzen zijn inclusief BTW, de sonderings-metingen en het klaar maken van de fundatie, maar exclusief de aankoop van de bouwgrond. Ook zijn alle genoemde prijzen nog indicatief maar zullen niet meer afwijken dan 10% van de concrete, nog te publiceren, prijzen.

Levertijden zijn na upload in de configurator (nog niet beschikbaar) 2-4 weken, eenmaal als de bouwlocatie bouw-gereed is (dus met fundatie) duurt de bouw maximaal een week (tot een woonoppervlak van 180M2) . FERLEM zal onder de bouwgarant garantie vallen .


Voorbeeld:

Per M2 vloeroppervlak moet je rekenen met een incl.prijs van € 960,- (dit zijn de netto binnen afmetingen), dus als je een 60M2 starterswoning hebt komt dit neer op 60  x € 960,- = 57.600,- .  Voor een 120M2 woning (wat een standaard eengezinswoning is in Nederland) 120 x € 960,- = € 115.200,- 

Het maakt hierbij niet uit welke vorm je huis heeft zolang deze bestaat uit de FERLEM standaard genormeerde bouwafmeting. (specials zijn natuurlijk mogelijk, maar deze zijn altijd gebaseerd op na-calculatie/meerwerk).

Ook maakt het niet uit of je huis een tussenwoning ( wanneer in een project gebouwd wordt), hoekhuis, 2-onder-1-kap of vrijstaande woning is .


Verder wordt je woning altijd door ons speciaal hiervoor opgeleide team gebouwd, dus geen gehannes met onderaannemers, installateurs, schilders etc. Alles onder een dak, een aanspreekpunt. 

Voorbeeld 2

In dit voorbeeld zie je een woning met in totaal 180 M2 oppervlak.

Waaronder een inpandige garage van 30 M2 met een hobby studio van 30 M2 op de begande grond , zoals ook

voorbeeld 2

2 slaapkamers met een riante badkamer, hal met trap die je naar de eerste verdieping brengt, waar je de living met open keuken hebt, met daarbij een dakterras van ruim 100 M2 . Totale kostprijs hiervan is € 172.000,-