Wat zijn nu de mogelijkheden...

Stel je bent een "starter" op de woningmarkt en je budget is nog te beperkt, maar je hebt de kans om op een mooie locatie een stukje bouwgrond te kopen, dan is FERLEM de oplossing voor jou.

Je kunt met FERLEM klein starten met bijvoorbeeld een woonoppervlak van 60M2 en deze na een aantal jaren uitbreiden. Het Unieke "koppel" concept van FERLEM maakt het mogelijk binnen een week je woonruimte te vergroten naar jouw wens of behoefte. Geen moeilijke verbouwingen met veel overlast en hoge kosten, maar gewoon betaalbaar en snel uitbreiden.


...uitbreiding kan in vele verschillende vormen , zoals hier links op de impressie te zien is. Hier is gekozen voor een verdieping met schuine kap boven op je "starters" woning, dit geeft een extra vloer oppervlak dat gelijk is aan de begane grondvloer. Stel je had al zonnenpanelen van FERLEM op je platte dak liggen, deze worden dan in het schuine dak gelegd, dus geen extra kosten voor nieuwe panelen maar duurzaam hergebruik.

Groeit je gezin over de jaren of je budget en je wil nog meer uitbreiden of aanpassen, dan kan dat natuurlijk............door simpelweg via onze online bouwconfigurator (nog niet beschikbaar) je unieke woning aankoop code in te voeren, en je huis in 3D virtueel te downloaden, vervolgens ga je met de bouw-modules aan de slag om van je woning je droomwoning te maken. Tijdens het virtueel uitbreiden wordt meteen de prijs zichtbaar van je bouw ambities, zodat je binnen je budget kan blijven werken zonder verassingen achteraf. Eenmaal tevreden met je "verbouwing' druk je op de "upload" button van de configurator, waarna een van onze technische verkopers contact met je op zal nemen om je verbouwing te bespreken en bevestigen........als de order bevestigd is door jou, wordt een levertijd en bouwdatum afgesproken, deze zullen over het algemeen binnen 3 weken na opdracht worden uitgevoerd zodat jij snel kunt genieten van je droom.

Naast de bouwkundige upgrades zijn ook de energie systemen te upgraden , van CV naar warmte pomp etc, van net-gekoppeld naar zelfvoorzienende systemen met accu's (powerwall) etc. Dit kan onafhankelijk van je FERLEM-energie infrastructuur die reeds in je woning aanwezig is .

Standaard zit in iedere ferlem woning een Domotica infrastructuur .


Cosmetische afwerking is standaard voorzien door een een liquid cork stuc werk , dit stucwerk kan in vele kleuren geleverd worden waarvoor geen meerprijs wordt berekend. Wil je een meer klassieke afwerking zoals stenen dan is dit ook mogelijk, hierin zijn ook veel opties verkrijgbaar . Alle ander wandafwerking anders dan liquid cork stuc is uiteraard tegen meerprijs.

Kijk even op onderstaande impressies wat de mogelijkheden zijn.
Old Enlish brick

Vlam stenen

Beton stenen

Beton look

Mediterrane gele stuc (liquid cork)

Mediterrane beige stuc (liquid cork)

Mediterrane terracotta rode stuc (liquid cork)

Mediterrane terracotta bruine stuc (liquid cork)

Meditarrane witte stuc (liquid cork)

Mogelijke combinaties,  stuc en hout

Liquid cork stuc

Hier ziet u een afbeelding 2x vergroot van het liquid cork stuc-werk . Liquid cork is een flexibele stuc laag van 3 mm, in vele kleuren beschikbaar zonder meerprijs. Verder blijft dit materiaal elastisch, dus geen scheuren na een tijdje, het is vuil,mos en schimmel afstotend en vergt verder geen onderhoud . Ook is het overschilderbaar indien u na een aantal jaren een ander kleurtje wenst . Standaard is liquid cork in 3 korrelgrootes te verkrijgen. Onbrandbaar en impact bestendig, in andere woorden, een hamerslag laat geen schade achter wat mortel stuc werk wel heeft .


Alle plafonds in de woning hebben een witte liquid cork stuc afwerking standaard , wanden worden behangklaar opgeleverd en vloeren zijn gereed voor Vloerbedekking , parket, hout of tegels en natuursteen afwerking.