Projectontwikkelaars.
Korte doorlooptijden, meer rendement, sterkere concurrentiepositie

Smile modulaire duurzame woningen voor Projectontwikkelaars
Kansen in een moeilijke markt.

Strenge regelgeving, hoge kosten en een tekort aan personeel: de huidige woningbouwsector in een notendop. Als projectontwikkelaar heb je te maken met vele leveranciers en onderaannemers en lange bouwtijden. Tijd voor een andere aanpak. Efficiënter, sneller en rendabeler.

Smile™ by Ferlem biedt een woonconcept waar kopers van dromen en waar de concurrentie van wakker ligt.

Wat een partnerschap
met Ferlem biedt

 

Als Preferred Partner van Ferlem krijg je als projectontwikkelaar toegang tot onze duurzame en revolutionaire manier van bouwen. Met alle huidige ontwikkelingen in de markt is dit het moment om het anders te doen. Het Smile™ woonconcept is efficiënter, duurzamer en betaalbaarder.

De voordelen

Korte doorlooptijden

Door ons efficiënte modulaire bouwsysteem is er veel minder tijd nodig voor een ontwerp definitief is. En rolt een woning uit de fabriek, dan staat hij binnen twee weken. Ons bouwconcept is vooraf doorgerekend op alle geldende normeringen uit het Bouwbesluit permanente woningbouw en ook de isolatiewaardes en EPC voldoen aan de gestelde uitgangspunten. Een enorm voordeel in tijd en in papierwerk. Zo gebouwd, zo bewoond.

Iedereen kan plug & play bouwen

Smile™ woningen zijn niet alleen een plezier om in te wonen, maar ook een verademing om te bouwen. Het maakt zelfs een veel breder werknemersbestand mogelijk. Hoe? Door de lichte bouwmaterialen en de eenvoud van het systeem vereist de bouw veel minder specialisatie en kracht. Een woning bouwen wordt zo voor vrijwel elke werknemer bereikbaar, met welke fysiek en technische kennis dan ook. En doordat het werk lichter is, is het veiliger: kans op uitval door kwetsuren en overbelasting wordt vele malen kleiner.

Meer rendement

Onze Smile™ woningen zijn in alles efficiënter. Voor zowel de bewoner als de projectontwikkelaar is eigenaarschap van begin af aan betaalbaar en rendabel. Met minder kosten, minder mensen en minder tijd is er plaats voor meer rendement.

Sterkere concurrentiepositie

Met Smile™ woningen haal je een baanbrekende, duurzame propositie in huis. Een uithangbord voor iedere projectontwikkelaar. Snel gebouwd met circulaire grondstoffen, tegen lage kosten. Kortom: we bieden de mogelijkheid te pionieren en een unieke positie in de markt te verwerven.

Met Smile™ woningen haal je een baanbrekende, duurzame propositie in huis. Onmisbaar voor de projectontwikkelaar van morgen. 

Toegang tot ons baanbrekende
woonconcept betekent…

 

  • Woningen die standaard voldoen aan strenge regelgeving
  • Betaalbare, duurzame en aantrekkelijke woningen
  • In één keer een divers woningaanbod dankzij flexibel concept
  • Meer bouwen met minder mensen en minder partijen
  • Schaalvoordeel door zeer efficiënte productie
  • Een unieke en duurzame propositie
  • Mee-ontwikkelen aan een baanbrekende oplossing voor de woningmarkt
  • Ferlem-trainingen die kennis altijd up-to-date houden
  • Een betrouwbare en beheersbare planning die grip geeft op tijd en kosten
  • Meer bewuste en blije kopers

Instappen in de toekomst
van woningbouw?

We vertellen je graag meer over een mogelijk partnerschap met Ferlem.

Met onze modelwoningen bieden we de mogelijkheid om met eigen ogen te zien wat ons baanbrekende woonconcept voor de woningmarkt kan betekenen. Geïnteresseerd? Neem contact op dan plannen we een afspraak.

 

Bel 0492 316 000 of stuur een mail