Smile™
Woningen waar de wereld
blij van wordt

Een baanbrekend woonconcept dat duurzaam en betaalbaar wonen snel bereikbaar maakt voor iedereen.

Met ons Smile™ woonconcept zetten we de nieuwe standaard op het gebied van snelheid en duurzaamheid in de woningbouw. De ecologisch geproduceerde bouwpanelen en een baanbrekend efficiënte bouwtechniek, maken de ongekend snelle bouw mogelijk. Je stelt een Smile™ woning helemaal samen naar jouw wensen en dankzij de lage aanschafprijs en hoge energiezuinigheid is hij voor iedereen blijvend betaalbaar.

Een Smile™ woning is…

Circulaire grondstoffen vormen de basis van onze Smile™-woningen. Binnen de volledig duurzame productieketen schakelen we direct met onze partners. We vinden het belangrijk dat zij net zo bevlogen zijn in hun streven naar een gezondere, groenere wereld als wij. De herbruikbare grondstoffen, het minimale aantal vrachtbewegingen en de enorm hoge isolatiewaarde zorgen samen voor een ongekend lage CO2-footprint per woning.

Dankzij een lage aanschafprijs en door het gebruik van onderhoudsarme materialen zijn onze woningen voor iedereen blijvend betaalbaar. Bovendien zorgt de extreem goede isolatie van begin af aan voor een ‘plus op de meter’. Kortom: maximaal woongenot met minimale impact op je portemonnee én het milieu.

Je ontwerpt een Smile™ woning heel eenvoudig en snel met onze configurator die je wensen direct doorstuurt naar onze makers. Jouw huis wordt geproduceerd in onze zeer efficiënte fabriek. Waterleidingen, elektra, ramen, isolatiemateriaal en domotica, alles wordt hier al in de panelen geïntegreerd. Vervolgens staat het hele huis in twee vrachtbewegingen later op de bouwlocatie. Bovendien zijn onze woningen plug & play: klikken, aandraaien, klaar. Een nieuw huis in twee weken. Zo gebouwd, zo bewoond.

 

Wonen is pas écht een plezier wanneer je trots bent op je bezit en je je nooit druk hoeft te maken over onderhoud of betaalbaarheid. En waar kom je fijner thuis dan in een woning die je zelf mee hebt ontworpen? Een huis dat volledig is afgestemd op je persoonlijke woonwensen. Formaat, karakter, indeling, aankleding en alle gemakken die slimme domotica biedt. Hier woon je zorgeloos. Een unieke, persoonlijke woonbeleving.

Een Smile™ woning voor iedere woonwens

Dankzij het duurzame, modulaire bouwconcept biedt Smile™ een grote mate van personalisatie. Dit maakt dat we slimme, duurzame woningen kunnen maken die passen bij iedere woonwens, bij ieder budget én bij iedere levensfase. En ben je na een aantal jaar toe aan een extra kamer? Of wil je juist kleiner wonen? Een Smile™-woning groeit met je mee.

Zo is er een blijvende woonoplossing voor iedereen: van starters tot senioren en van gezinnen tot recreanten. Hieronder geven we je een paar voorbeelden van de mogelijkheden. Klik op een woningtype om meer te weten te komen.

Smile™
Starterswoning

Een betaalbaar huis met een eigen karakter. Voor comfortabel wonen.
Smile™
Senioren- & zorgwoning

Levensloopbestendig, aan te passen op jouw behoeften
Smile™
Recreatiewoning

Ecologisch geproduceerd, voorzien van alle gemakken

Wist je dat…

‘Smile™’ een afkorting is voor ‘Sustainable, Modular Innovative Living Experience’; alles waar ons baanbrekende woonconcept voor staat.

De oorsprong van ons baanbrekende woonconcept?

Die ligt in onze sterke overtuiging dat woningbouw sneller en duurzamer moet en kan. We hebben het hele woningbouwproces doorgelicht, van de fundering tot aan het dak. Iedere handeling, iedere grondstof en iedere vrachtbeweging: alle facetten hebben we onder de loep genomen, verbeterd, verduurzaamd en – waar nodig – volledig nieuw ontwikkeld.
Het resultaat? Een nieuw fundament voor woningbouw, voor nu en voor de toekomst.

Smile™. Woningen waar de wereld blij van wordt.

 

Wil je weten hoe wij bouwen?

voor nu
en voor de
toekomst.

Modulaire bungalow | Smile by Ferlem

Ready to Smile™?

Ben je benieuwd wat dit unieke woonconcept voor jou kan betekenen? Of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op.